Thursday, May 5, 2011

as a master student..

ni lgi tajuk entry xley pakai...bajet popular...bajet seme orm duk tanye sape aku kn..aku keje k or msh lgi bergelar student....


ade kwn aku ckp seronok jdi aku...aku bley keje n at d same time jadi student...so seronok ke????seronok2....dpt duet...tpi dada sesak....pkir blajar lgi(pikir jela..hahahhah)...walau pon aku jrg2 masuk lab...y?????becoz rite now keje aku xbnyk...pg sampling..ukur2 ikan...key in data dlm laptop...selebehnyerr aku tido.....y????sebab aku mls membace jurnal...sekian...ngahngahngah..bgik aku kekuatan coz aku totally zero maw bikin thesis.....gelap gelite...chewah mcm puitis jer ayat...:a1:

but now...aku bz yer...bz bergelar student coz nw aku dah ade bnyak keje maw bikin...ni gue xdak tipu sama u ooooolls....pokol 8 sudah maw bangun pgi lab....tpi tu maybe for juz two week..after dis pg lambat pon xpe...aku desperately sebenornyer maw dpt result master nga excellent...tpi dpt k????jumpe DR aku pon segan...segan k malas???both....coz ilmu msh belum lengkap di dada...sekian
*********
sebab tu aku xnk jdi rajin2 ni coz law aku berubah jdi rajin cmni la jadi yer....

1st:bajet model dgn selipar jamban je:9:



second: aku jdi serius!!!!!hah..hah..hah....bile orm jrg men bhn kimia...ble kne main bhn kimia...cmnila jdinyer...mcm kene kuarantin....(jge coz aku xkawen lgi..xnk memudartkan diri...PITAMMM):27:



third: aku jdi tertekan...sakit kepala..wagagagga..bnyak ni sample maw handle...tu botol bukan ade air kencing yer...harap mklum~:121:


seterusnya jdi bajet comel...:69:


dan jadi konpiussssss...sape kah aku?????????:72:



sebab tu aku mls rajin sgt...penyakit koya tu sebati nga diri aku..well..koya itu mengHAPPYKAN aku...ngah!!:64:


bdw...aku bukan student yg bakal menjadi doktor tu....law degil nk pggil aku DR jugak silelah tambah ikan kt belakang....jdi DR IKAN...sekian..:73:

xoXo...pikacanggggg!!:70:



4 comments:

  1. kecik sngt tulisan la pikah....susah nk bace.....b\

    ReplyDelete
  2. ayoyoyoy kak econ....xdek coklat la nk bgkk..ngah~

    ReplyDelete